12/5/11

Οι δυναμικοί άνθρωποι απιστούν πιο εύκολα

Η παλιά αντίληψη ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να απιστήσουν από τις γυναίκες έχει καταρριφθεί και επιστημονικά. Τώρα πιστεύουν ότι η δύναμη ενός ατόμου, και όχι το φύλο, είναι αυτή που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στην απιστία.

Μια ομάδα ερευνητών διεξήγαγε μια ανώνυμη έρευνα στο διαδίκτυο σε 1.561 ενήλικες και διαπίστωσε ότι υπάρχει υψηλότερος κίνδυνος απιστίας σε ανθρώπους με θέσεις εξουσίας, χωρίς να έχει σημασία το φύλο.

«Έχουν γίνει πολλές έρευνες στο παρελθόν, που δείχνουν ότι το φύλο είναι ο ισχυρότερος προγνωστικός δείκτης της απιστίας, αλλά καμία από αυτές τις μελέτες δεν έχει ασχοληθεί με τις ισχυρές γυναίκες», ανέφερε η επικεφαλής της μελέτης, Joris Lammers.

Οπότε ποιοι είναι οι επικίνδυνοι; Διευθυντές, πολιτικοί και άλλοι δυναμικοί χαρακτήρες.

Για παράδειγμα, ένας διευθυντής μπορεί να γαμήσει εύκολα τη γραμματέα του αν αυτή είναι καυτή και πάει γυρεύοντας.Οι πιο σέξι γυναίκες της Ελλάδας συχνάζουν εδώ! Βρες γυναίκες για παιχνίδι και σεξ!

7/5/11

Οι παντρεμένες βαριούνται κι αρχίζουν τις απιστίες

Μπορεί μέχρι τώρα να πιστεύαμε πως οι άντρες είναι αυτοί που βαριούνται εύκολα μετά το γάμο, ωστόσο έρευνα καναδών επιστημόνων, ανατρέπει αυτή τη θεωρία.

Επικεφαλής της έρευνας ήταν η καθηγήτρια Μπέβερλι Φερ από το Πανεπιστήμιο του Γουίνιπενγκ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό “Personal Relationships”, οι άντρες βαριούνται πιο εύκολα, όταν δεν είναι παντρεμένοι…

Αφού …περάσει η «κουλούρα», οι γυναίκες είναι αυτές που πλήττουν. Κυριότερες αιτίες είναι η έλλειψη ρομαντισμού, η έλλειψη διασκέδασης και εξόδων, αλλά και αυτή του διαλόγου.

Ακόμα, οι γυναίκες που απάντησαν και ήταν παντρεμένες, τόνισαν πως από ένα σημείο και έπειτα, βρίσκονταν σε δεύτερο ρόλο, αφού οι άντρες έπαιρναν όλες τις πρωτοβουλίες κρατώντας τα ηνία της σχέσης.

Κι άμα βαρεθεί η γυναίκα, ξέρεις τι ακολουθεί; Αρχίζουν τα κερατάκια με πιο νέους και πιο πουτσαράδες...

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις...Οι πιο σέξι γυναίκες της Ελλάδας συχνάζουν εδώ! Βρες γυναίκες για παιχνίδι και σεξ!

5/5/11

Ψάχνεις να μιλήσεις με τα πιο καυτά μουνιά;Οι πιο σέξι γυναίκες της Ελλάδας συχνάζουν εδώ! Βρες γυναίκες για παιχνίδι και σεξ!

2/5/11

Η Sasha Grey σταματάει τα γαμίσια (ωρε τι πάθαμε!)

Η ελληνικής καταγωγής σταρ της ροζ βιομηχανίας θα ασχοληθεί με τη φωτογραφία. Ύστερα από 255 ταινίες ερωτικού περιεχομένου, για τις οποίες έχει αποσπάσει τα μεγαλύτερα βραβεία στο χώρο των ερωτικών ταινιών, η ελληνικής καταγωγής Sasha Grey αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα της.

«Είναι αρκετά σαφές ότι ο χρόνος μου ως ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικες έχει λήξει. Ηρεμήστε, δεν έχω βρει το Χριστό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, είμαι περήφανη για όσα έχω κάνει και δεν μετανιώνω για τίποτα», έγραψε στο προφίλ της στο facebook η κατά κόσμον Μαρίνα- Άννα Χατζή.

Γιατί λες να σταματάει; Πάντως ήταν γνωστή για σκληρό πορνό από τον κώλο και άλλα προχωρημένα κόλπα που λίγες κάνουν.

Ω ρε τι πάθαμε! Να ρίξουμε μια τελευταία αποχαιρετιστήρια λοιπόν σε ένα βίντεο που θα μπορούσες να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής.Οι πιο σέξι γυναίκες της Ελλάδας συχνάζουν εδώ! Βρες γυναίκες για παιχνίδι και σεξ!